321-actie-stilte-set

Teambuilding door maken eigen televisieprogramma

Het middagprogramma staat in het teken van een eigen televisieprogramma maken op de set van 321 actie! in Hilversum. Onder begeleiding van onze crew maken de deelnemers een script. De trainer kijkt hierbij hoe iedereen samenwerkt en geeft feedback.

In de studio worden de taken verdeeld. De deelnemers doen alles zelf: storyboard, scenario, geluid, camera, licht en regie. Hierbij zijn ze natuurlijk de sterren voor de camera als acteurs en presentatoren. Dat is pas teamwork!

Onze crew legt alle ins en outs uit van film maken en de opnames beginnen.

STILTE OP DE SET...

 

ACTIE!

 

Meer weten?

Neem contact met ons op:

035 6267040
info@321actie.nl

 

Professionele editing

Als het programma bedacht en opgenomen is volgt de montage door onze editor. Deze gaat aan de slag met al het materiaal wat het team heeft opgenomen om dit te snijden tot een professioneel televisie item met aftiteling, voice over en special-effects.

Uw organisatie draait doorrrr...

En dan is het tijd voor de presentatie van de programma’s en worden er vertegenwoordigers van de gemaakte producties uitgenodigd aan de tafel van uw eigen Matthijs van Nieuwkerk.

De talkshow biedt de unieke mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over de plannen die in beeld zijn gebracht. Want één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Wil je meer weten? NEEM CONTACT OP!