321 actie acteursrol

321 actie acteursrol

Teamcoaching door samen te filmen

De filmset is dé plek waar het om samenwerking draait: hier combineert de crew individuele kwaliteit in een gezamenlijke visie. Met de methode van 321 actie! maken jullie kennis met de magie van de filmset en creëren jullie op een ontspannen, grondige en effectieve wijze een gezamenlijke toekomstvisie voor het bedrijf. Door middel van beeld leggen wij ieders kwaliteit en toekomstige bijdrage vast op beeld en krijgen teamleden inzicht in eigen rollen en gedrag. Maak kennis met de teamcoaching methode bij 321 actie! met:

  • Teamcoaching door ervaren trainers en adviseurs
  • Unieke locatie met filmset op het Mediapark in Hilversum
  • Inzicht in ieders individuele kwaliteiten
  • Concreet eindresultaat: televisieprogramma met een gedragen toekomstvisie
  • Unieke inzichten door interventie in het moment

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met 321 actie! via 035 6267040. Onze adviseurs en trainers drinken graag een keer een kop koffie met u om na te denken over de trainingsmogelijkheden.

De methode van 321 actie!

Beeld maakt zichtbaar. Stel het toekomstbeeld scherp voor jullie team met teamcoaching van 321 actie! Onze ervaren trainers en adviseurs coachen en begeleiden op professionele wijze individuele teamleden en het teamproces tijdens de draaidag op de set. Onze formule bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: typecasting

Voorafgaand aan de trainingsdag vullen alle teamleden een vragenlijst in over hun eigen rol en kwaliteiten. Tijdens de draaidag in de studio ontvangen medewerkers de uitslag van deze karaktertest.

Stap 2: reflectie op rol en kwaliteiten

Hierna is het tijd voor de draaidag. In de ochtend reflecteert het team onder begeleiding van een trainer op de eigen rollen. Het team leert elkaar beter kennen en begrijpen. Aan het einde van de ochtend vertelt elk teamlid wat er is geleerd en hoe persoonlijke kwaliteiten ingezet gaan worden voor het team.

Stap 3: stilte op de set

In de middag is het tijd om zelf te filmen. De rollen zijn bekend en het draaiboek ligt klaar. Op de set draait het allemaal om samenwerking, waardoor ook dit onderdeel genoeg handvatten biedt voor reflectie op de groepsdynamiek onder begeleiding van de trainers en adviseurs.

Stap 4: samen eindresultaat bekijken

Tijdens deze laatste stap ontdekt het team de echte kracht van beeld. Nadat alles door onze professionele editor verwerkt is tot een echt televisieprogramma, bekijkt het team samen de beelden en is er altijd genoeg stof om over door te praten.

Praktische informatie

Doorgaans bestaat de complete teamcoaching bij 321 actie! uit:

  1. Kennismaking met het bedrijf en gesprek over de behoefte van het team.
  2. Training van één dag.
  3. Gezamenlijk bekijken van eindresultaat en reflectie.

Na de trainingsdag is de montage binnen 2 tot 7 dagen gereed. De opnames vinden plaats in de studio’s van 321 actie! in Hilversum. Hieronder vindt u de adresgegevens van 321 actie!:

Adresgegevens

Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Veelgestelde vragen over 321 actie!

Onze trainers en adviseurs hebben allemaal jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van teams. De methode van 321 actie! is al vele malen met succes ingezet voor teams in private en publieke organisaties. Hieronder vindt u een aantal vragen die ons vaak gesteld worden over onze unieke methode.

Voor welke teams is deze methode geschikt?

Belangrijk voor deze training is dat teamleden op enige regelmaat samenwerken. De methode van 321 actie! is onder andere effectief gebleken voor teambuilding bij managementteams, projectteams en werkgroepen. Onze methode kan op uiteenlopende teambehoeftes inspelen doordat de focus enerzijds ligt op het verbeteren van de huidige communicatie binnen teams en anderzijds op de samenwerking in de toekomst.

Wat zijn de voordelen van teambuilding?

Een effectieve teamcoaching biedt voordelen voor het team én de organisatie op zowel de korte als lange termijn. Er wordt winst behaald op de korte termijn doordat het team elkaar beter leert kennen en elkaar op een andere manier gaat zien. Op de lange termijn zorgt de teamcoaching van 321 actie! voor een gedragen visie op beeld.

Is deze methode effectief?

Ja. Doordat je een gezamenlijk plan, in de vorm van een televisieprogramma, krijgt na de training, blijft alles wat er gebeurde op de trainingsdag voor langere tijd tastbaar. Klanten vertellen ons vaak dat de films nog regelmatig gebruikt worden op andere momenten, bijvoorbeeld tijdens functioneringsgesprekken.

Contact opnemen met 321 actie!

Benieuwd naar de mogelijkheden die de methode van 321 actie! biedt voor de organisatie? Neem gerust contact op met onze professionele trainers en adviseurs via 035 626 7040 of stuur een bericht naar info@321actie.nl. Wij denken graag mee!

Wil je meer weten? NEEM CONTACT OP!